gelukkig stel

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 22 juli t/m 12 augustus!

Van harte welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie van Angelique de Pooter-Mulder. Naast algemene haptotherapie biedt de praktijk diverse specialisaties zoals kinderhaptotherapie, haptotherapie bij stress- en burnoutklachten, haptotherapie bij begeleiding van vragen rondom seksualiteit en intimiteit en haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH).

U vindt op deze website informatie over Haptotherapie en wat het mogelijk voor u kan betekenen. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mij en mijn werk als haptotherapeut. U vindt volop informatie over de diverse toepassingsgebieden. Ik heb gekozen voor een uitgebreide website. U kunt met korte en bondige informatie volstaan door de items "Haptotherapie"en "Aanbod" te lezen. Meer verdieping vindt u dan door de links aan te klikken die in de tekst staan.

Daarnaast kunt u, als u behoefte heeft aan uitgebreide informatie, diverse artikelen, brochures en informatiefolders vinden onder de items "over ons vak"en "meer lezen". Ook zijn er tips over boeken voor als u meer wilt lezen over ons boeiende vak.

Ervaringen

Onze cliënten vertellen u wat Haptotherapie voor hen heeft betekend. 

Nieuws

Training " ruimte innemen en omgaan met grenzen " . Onze eerste training was een groot succes. We hebben besloten nog een training aan te bieden op 18 september, 2 en 16 oktober 2017. In 3 avonden gaan we met een groep van 10 mensen vooral praktisch aan de slag met lichamelijke, mentale en relationele aspecten van ruimte innemen en grenzen stellen.

Workshop "IK-JIJ-WIJ.. hoe gaat het met mij. Naast deze training organiseren we een workshop van een hele dag aan om te proeven wat haptonomie te bieden heeft voor de individuele mens, maar ook voor groepen. Deze bieden we op 30 september aan in Breda en op 14 oktober in Terneuzen. Lees meer bij trainingen en workshops! Ook interessant voor verwijzers!

Haptotherapie

Haptotherapie

Lees meer
Kinderhaptotherapie

Kinderhaptotherapie

Lees meer
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Haptonomische zwangerschaps-begeleiding

Lees meer
Haptotherapie bij sexuele problematiek en intimiteit

Haptotherapie bij seksuele problematiek en intimiteit

Lees meer
Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Lees meer

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Lees meer

Foto’s kinderhaptotherapie en kindercarroussel: Rachida de Guchteneire | Ontwerp & Realisatie door BetereKommunicatie.nl