gelukkig stel

Van harte welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie van Angelique de Pooter-Mulder. Naast algemene haptotherapie biedt de praktijk diverse specialisaties zoals kinderhaptotherapie, haptotherapie bij stress- en burnoutklachten, haptotherapie bij begeleiding van vragen rondom seksualiteit en intimiteit en haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH).

U vindt op deze website informatie over Haptotherapie en wat het mogelijk voor u kan betekenen. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mij en mijn werk als haptotherapeut. U vindt volop informatie over de diverse toepassingsgebieden. Ik heb gekozen voor een uitgebreide website. U kunt met korte en bondige informatie volstaan door de items "Haptotherapie"en "Aanbod" te lezen. Meer verdieping vindt u dan door de links aan te klikken die in de tekst staan.

Daarnaast kunt u, als u behoefte heeft aan uitgebreide informatie, diverse artikelen, brochures en informatiefolders vinden onder de items "over ons vak"en "meer lezen". Ook zijn er tips over boeken voor als u meer wilt lezen over ons boeiende vak.

Voor hen die hun thema's in een groep willen uitdiepen, of voor mensen die eens willen proeven van haptonomie bieden we ook trainingen van een paar avonden of dagworkshop. Zie verder onder cursussen en workshops. 

Haptonomie is ook uitermate geschikt om bedrijven te ondersteunen bij vragen rondom ( werk )relaties, energie op de werkvloer of conflict tussen de harde kant ( presteren ) en de zachtere menselijke kant. Wat doe je als de energie wegvloeit in je bedrijf? Wat als je buikgevoel en verstand niet met elkaar matchen?  We richten ons dan niet direct op het verbeteren van kennis, maar veel meer op de rol van emotie, contact, en relaties met elkaar,  zodat mensen binnen de organisatie zo optimaal mogelijk kunnen presteren en met druk om kunnen gaan.

Ervaringen

Onze cliënten vertellen u wat Haptotherapie voor hen heeft betekend. 

Nieuws

Training " ruimte innemen en omgaan met grenzen " . Onze eerste twee trainingen waren in Terneuzen een groot succes. Op 16, 23, en 30 november geven we hem in Middelburg. In 3 avonden gaan we met een groep van 10 mensen vooral praktisch aan de slag met lichamelijke, mentale en relationele aspecten van ruimte innemen en grenzen stellen.

Workshop "IK-JIJ-WIJ.. hoe gaat het met mij? Luisteren naar je gevoel, ook al zegt je hoofd iets anders? De signalen van je lichaam herkennen en hiernaar handelen? Meer verbinding?Kom dan naar onze inspirerende workshop van een hele dag aan om te proeven wat haptonomie te bieden heeft voor de individuele mens, maar ook voor groepen. Deze bieden we op 30 september aan in Breda en op 11 november in Terneuzen. Lees meer bij trainingen en workshops! Ook interessant voor verwijzers!

Haptotherapie

Haptotherapie

Lees meer
Kinderhaptotherapie

Kinderhaptotherapie

Lees meer
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Haptonomische zwangerschaps-begeleiding

Lees meer
Haptotherapie bij sexuele problematiek en intimiteit

Haptotherapie bij seksuele problematiek en intimiteit

Lees meer
Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Lees meer

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Lees meer

Foto’s kinderhaptotherapie en kindercarroussel: Rachida de Guchteneire | Ontwerp & Realisatie door BetereKommunicatie.nl