gelukkig stel

Ervaren betekent voor ons... weer luisteren naar de signalen in jezelf, de wijsheid van je lichaam weer te ( her ) kennen. Je hoofd denkt, je lichaam voelt... het is jouw kompas die helpt weer richting te geven aan jouw leven en de omgang met anderen.

Van harte welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie van Angelique de Pooter-Mulder. We bieden haptotherapie aan volwassenen, kinderen en zwangere stellen. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over de specialisaties. Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten (VVH).

U vindt op deze website informatie over Haptotherapie en wat het mogelijk voor u kan betekenen. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met mij en mijn werk als haptotherapeut. U vindt volop informatie over de diverse toepassingsgebieden. Ik heb gekozen voor een uitgebreide website. U kunt met korte en bondige informatie volstaan door de items "Haptotherapie"en "Aanbod" te lezen. Meer verdieping vindt u dan door de links aan te klikken die in de tekst staan.

Voor hen die hun thema's in een groep willen uitdiepen, of voor mensen die eens willen proeven van haptonomie bieden we ook trainingen van een paar avonden of een dagworkshop. Zie verder onder cursussen en workshops. 

Ben jij je er bewust van hoe belangrijk ( affectief) contact is voor je? Het is een basisbehoefte die diep in ons brein is geworteld, en veel invloed heeft op ons gevoel van basisveiligheid, zelfvertrouwen, (werk) plezier en stresssysteem.

Haptonomie is ook uitermate geschikt om bedrijven te ondersteunen bij vragen rondom ( werk ) relaties, energie op de werkvloer of conflicten tussen de harde kant ( presteren ) en de zachtere menselijke kant. Ik ben zeer geïnspireerd geraakt door de masterclasses van Ted Troost en Eric Elbers. Meer oog voor de mens en het teamgevoel geeft meer openheid, vertrouwen, werkplezier, minder stress en betere prestaties. We bieden praktische trainingen aan voor groepen, maar ook voor de individuele werknemer kunnen we werk op maat bieden.

Ervaringen

Onze cliënten vertellen u wat Haptotherapie voor hen heeft betekend. 

Nieuws

Training " ruimte innemen en omgaan met grenzen " . Onze eerste twee trainingen waren in Terneuzen een groot succes. In 3 avonden gaan we met een groep van 10 mensen vooral praktisch aan de slag met lichamelijke, mentale en relationele aspecten van ruimte innemen en grenzen stellen. Training start in het september 2018.

Workshop "IK-JIJ-WIJ.. hoe gaat het met mij? Luisteren naar je gevoel, ook al zegt je hoofd iets anders? De signalen van je lichaam herkennen en hiernaar handelen? Wil je je meer verbonden voelen of juist meer ruimte voor jezelf? Kom dan naar onze inspirerende workshop van een hele dag aan om te proeven wat haptonomie te bieden heeft voor de individuele mens, maar ook voor groepen. Deze bieden we in het najaaar 2018. Lees meer bij trainingen en workshops! Ook interessant voor verwijzers!

Haptotherapie

Haptotherapie

Lees meer
Kinderhaptotherapie

Kinderhaptotherapie

Lees meer
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Haptonomische zwangerschaps-begeleiding

Lees meer
Haptotherapie bij sexuele problematiek en intimiteit

Haptotherapie bij seksuele problematiek en intimiteit

Lees meer
Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Haptotherapie bij stress- en burn-outklachten

Lees meer

Workshops en trainingen

Workshops en trainingen

Lees meer

Cookies & Privacy | Foto’s kinderhaptotherapie en kindercarroussel: Rachida de Guchteneire | Ontwerp & Realisatie door BetereKommunicatie.nl