Geef jij je grenzen aan?


Workshop van één hele dag of twee halve dagen "Geef jij je grenzen aan?" Het houdt je een spiegel voor waar je weer verder mee kunt!

  • Hoe zou het voelen als weer meer ruimte hebt?
  • Welke signalen van je lichaam kun je oppikken?
  • Grenzen respecteren of verleggen?
  • Hoe ga je voor jezelf staan? Met je woorden en met je lijf? En komt dat over?
  • Zeg jij JA en voel je NEE?
  • Anders omgaan met verwachtingen en druk?

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen komt in zijn leven situaties tegen waarin je je grens moet stellen. Soms is het voelen van grenzen en ze aangeven niet altijd eenvoudig. Veel mensen hebben er moeite mee, zeker als de relatie met de ander in het geding komt. De een trekt heel snel een grens, de ander roept pas ho als het echt niet meer kan. Iedereen heeft daar zijn eigen manieren voor. De balans zoeken in het luisteren naar je eigen behoefte, het innemen van ruimte voor jezelf en ruimte bieden aan de ander vinden wij erg belangrijk in het omgaan met grenzen. Hier is dan ook op een uitgebreid aandacht voor. Wil je je verder ontwikkelen in het omgaan met jouw gevoel en jouw grenzen?

Tijd voor actie:

Tijdens deze dag nemen we je mee op een boeiende ontdekkingsreis naar jouw eigen gevoel en jouw grenzen. Inclusief alle gedachten en overtuigingen die hier vaak veel invloed op hebben.  Hoe je respectvol naar jezelf èn naar de ander je leven kunt leiden? Kom het ontdekken! We bieden je een dag die vooral heel praktisch is, met een snufje theorie, waarin we ingaan op de mix van je gevoel, je gedachten en handelen op een manier die recht doet aan jezelf en de ander. 

Gesteund door ons en de groep krijg je nieuwe indrukken, energie en inspiratie. Uitproberen, stoeien met wat je waarneemt bij jezelf, en ervaringen uitwisselen helpen je weer een stap verder. Ervaar hoe deze dag je een spiegel voorhoudt waar je weer verder mee kunt! Deze dag met als thema "Geef jij je grenzen aan?" kun je volgen als een hele dag incl. lunch in Bavel, of als 2 halve dagen ( zonder lunch, maar dan heb je wel extra lang les ) in Terneuzen.

Waar en wanneer:

Terneuzen
Ter Nose | Markt 6
2 halve dagen op vrijdag 17 januari 2019 en 7 februari 2020 van 9.30-13.00 uur
 
òf
 
Bavel
Dorpshuis 't Klooster | Jack van Gilsplein 1 
Een hele dag op zaterdag 14 december 2019 van 10.00-16.00 uur
 

Prijzen en kortingen

 

Verdiepingsdagen

 

We bieden een verdiepingsdag aan op zaterdag 21 maart in Bavel. De datum van de verdiepingsdag Terneuzen volgt nog...

De verdiepingsdag is ook nog los te volgen, maar je hebt een pré als je al eerder een workshop of training bij ons gevolgd hebt. 

Verdiepingsdagen vinden plaats van 10.00-16.00 uur.

 

Informatie en aanmelding:

Als je je inschrijft voor een workshop ga je akkoord met de plaatsings- en annuleringsvoorwaarden.

 Klik HIER voor onze andere workshops en trainingen

Wil je op de hoogte blijven van onze workshops? Dan kun je je hier Inschrijven voor de nieuwsbrief .

Cookies & Privacy | Foto’s kinderhaptotherapie en kindercarroussel: Rachida de Guchteneire | Ontwerp & Realisatie door BetereKommunicatie.nl