informatie haptotherapie

Workshops en trainingen 
 
Doe jij alles op verstand? Heb je het druk met alles te beredeneren? Hou je afstand ook al wil je dat niet? Of komt alles enorm binnen? Wat doe je met emoties? Wordt het tijd om meer naar de signalen van je lijf te luisteren?
 
Hoezo....voelen? Wij bieden je een actieve, informatieve en ook gezellige dag waarin je jezelf beter leert kennen. Je wordt uitgedaagd om voor jezelf te zorgen en je leert je gevoelsleven ontdekken. De relatie tussen lichaam en geest wordt je steeds meer duidelijk.
 
Welke signalen kun je bij jezelf oppikken, wat vertelt je lijf je eigenlijk? Moet je daar altijd maar naar luisteren? Kunnen denken en voelen elkaar versterken? Kies je voor meer verbinding met de ander of voor meer ruimte voor jezelf? Ervaar je contact als bron van kracht en bevestiging of heb je lastige thema's in het contact met de ander?


Kortom: Wat het je op kan leveren als je je gevoel een plaats in je leven geeft? Kom het ontdekken....je kunt zomaar verrast worden...Je zult verbaasd zijn wat er allemaal te ervaren valt en waar je vaak aan voorbij gaat. Ontdek wat er allemaal mogelijk is en kan ontstaan als je luistert naar je lichaam en je gevoel. Lees verder

Voor wie:
 
Voor alle geïnteresseerden van 18 jaar en ouder. Voor verwijzers is het een mooie gelegenheid om zelf te ervaren wat haptotherapie kan betekenen. Ook als je al met jezelf aan de slag bent gegaan in persoonlijke sessies haptonomie, psychologie of coaching, kan het echt een verrijking zijn om dit in een groep te verdiepen. De groep is 8-14 mensen. Kleinschaling om een goede balans te hebben tussen van verschillende mensen te leren, maar ook voldoende persoonlijke aandacht te krijgen.

 

Waar en wanneer:

Terneuzen, De Paerdestal | Tuinpad 16
Zaterdag 9 februari 2019 van 10.00-16.00 uur
 
Bavel, Dorpshuis 't Klooster | Jack van Gilsplein 1 
Zaterdag 26 januari 2019 van 10.00-16.00 uur
 
 
Bij voldoende aanmeldingen bieden we een verdiepingsdag aan op 23 maart in Terneuzen en op 23 februari in Bavel. Bij inschrijving voor 2 dagen krijg je een fikse korting. De verdiepingsdag is ook nog los te volgen, maar je hebt een pré als je al eerder een workshop of training bij ons gevolgd hebt. Voor meer informatie over de workshop klik hier.

 

Kosten:

1 dag: €125,- inclusief lunch
2 dagen: €200,- inclusief lunch

 

Vind je het leuk om met iemand samen te komen, dan krijg je ook nog een korting van €25,- als je iemand meeneemt. Mooi meegenomen toch? 

 

Dagworkshop "Geef jij je grenzen aan?"


Vaak weet je best met je hoofd wat er anders moet of kan. Het lukt je alleen niet altijd om in beweging te komen. Om ruimte te maken voor jezelf, voor jezelf op te komen of om te herkennen/reageren als je lichaam protesteert. Je kunt er soms wel een zetje bij gebruiken. Gesteund door ons en de groep krijg je nieuwe indrukken, energie en inspiratie. Uitproberen, stoeien met wat je waarneemt bij jezelf, en ervaringen uitwisselen helpen je weer een stap verder. Ervaar hoe het is om het wel zelf te doen, maar niet alleen! Deze dag met als thema "Geef jij je grens aan?" staat gepland op 29 september in Bavel. Deze workshop zit bijna vol, dus wees er snel bij.

 

Door wie:

Angelique de Pooter en Goke van Spall, beiden GZ-haptotherapeut
 
Waar en wanneer:
 
Bavel, Dorpshuis 't Klooster| Jack van Gilsplein 1 | 4854 CB Bavel
Datum volgt, maar je kunt je interesse kenbaar maken!
 
Kosten:
 
€125,- inclusief lunch

Informatie en aanmelding:
 

Praktijk voor Haptotherapie Goke van Spall in Bavel | Ambachtsweg 10,| Bavel | Tel 06-49592987 | gokespall@gmail.com | www.haptotherapie-breda.nl 

 

Zorgprofessionals, teams of bedrijven

Voor jouw ontwikkeling als professional èn als mens


Haptonomie is breed toepasbaar en zeer geschikt voor teams en bedrijven. Denk aan thema's als energie in het team, contact met elkaar op de werkvloer, lichaamstaal, omgaan met grenzen, leiderschap, professional èn mens zijn, vertrouwen op de werkvloer, veerkracht en teamspirit!

Ook voor professionals in de zorg verzorgen we workshops. Zo hebben we workshops verzorgd voor een groep paramedici en voor een team professionals in het revalidatiecentrum. Van beide kanten hebben we dat als zeer inspirerend en aanvullend ervaren.

Voor zorgprofessionals zou je ook nog kunnen denken aan thema's als "wat betekent aanraken en aangeraakt worden voor je patiënt èn voor het contact", "effectief of affectief aanraken?", "wat vertelt de lichaamstaal van je patiënt jou?", of  "leiding nemen in contact"! Wil je ook een workshop op maat voor jouw team of organisatie? Laat het ons weten! We denken graag met je mee.

 
Cookies & Privacy | Foto’s kinderhaptotherapie en kindercarroussel: Rachida de Guchteneire | Ontwerp & Realisatie door BetereKommunicatie.nl